Wat kijken we in 2020?

Een nieuw jaar betekent vaak ook nieuwe programma’s op de televisie. Op dit moment volg ik geen Netflix, Videoland of Disney+, maar gewoon ouderwets de televisie. Gelukkig komen er weer ontzettend veel programma’s terug in januari. Ik help je even herinneren.

Wie is de mol?

Het nieuwe jaar kan niet starten zonder een nieuw seizoen van Wie is de Mol? Ik kan dit artikel ook niet schrijven zonder met dit programma te beginnen. Het komende seizoen wordt weer gepresenteerd door Rik van de Westelaken en er zijn weer een hoop leuke kandidaten, waaronder: Jaike Belfor, Miljuschka Witzenhausen, Buddy Vedder en Anita Witzier. Komend seizoen vindt plaats in China; het twintigste seizoen mag gevierd worden. Ben jij een echte Molloot? Te zien vanaf 5 januari op NPO 1.

Floortje terug naar het einde van de wereld

Floortje Dessing gaat terug naar de mensen bij wie ze eerder op bezoek is geweest. Wonen deze mensen nog steeds op dezelfde plek en hoe gaat het nu met ze? Wat gaat Floortje ons nog meer laten zien? Ik ben erg benieuwd en groot fan van dit bijzondere programma. Te zien in het voorjaar van 2020.

Heel Holland bakt

Vorig jaar heb ik voor het eerst naar Heel Holland bakt gekeken en ik ben stiekem een beetje fan geworden. Heerlijk om te zien hoe mensen aan het bakken zijn en wat voor prachtige creaties ze maken van eten. Ik word er erg blij van. Niet heel stoer, maar ach. Andre van Duin presenteert het ook zo leuk :). Heel Holland bakt is al te zien vanaf 15 december 2019 op NPO 1.

Married at First Sight

Ook een veel te zoet programma, maar ook hier kan ik heerlijk voor gaan zitten. Jij ook? De ervaring leert dat de koppels eerder gedoemd zijn om te mislukken dan dat het echt een succes wordt. Toch hoop ik altijd dat het wel gaat lukken en dat mensen de ware ontmoeten door middel van de wetenschap. Ik blijf gewoon kijken totdat het wel een keer liefde op het eerste gezicht is. MAFS start op 7 januari 2020 op RTL 4.

Five Days Inside

Een prachtig programma toen Beau van Erven Dorens het maakte. Dit seizoen wordt gepresenteerd door Caroline Tensen, Angela Groothuizen en Natasja Froger. Ik hoop dat het programma net zo mooi en puur blijft, want dat maakte het programma zo’n succes. In het komende seizoen gaan we een kijkje nemen in een verslavingskliniek, een time-out voorziening voor dak- en thuislozen en bij een plek waar bewoners lijden aan de ziekte van Huntington. Ik ben erg benieuwd. Five Days Inside start op 14 januari bij RTL 4.

De Slimste mens

Één van mijn favoriete spelprogramma’s is De Slimste mens en ook dit programma gaat weer van start. Er zijn weer genoeg nieuwe deelnemers (waarvan we de helft waarschijnlijk niet echt kennen) en ook Maarten van Rossum en Philip Freriks zijn weer van de partij. Ik kan niet wachten om weer voor de tv mee te doen. De Slimste mens start op maandag 23 december op NPO 2.

Grey’s Anatomy

Seizoen 16 van mijn lievelingsserie gaat weer van start en dat is Grey’s Anatomy. Het wordt weer een spannend seizoen, want eind seizoen 15 heeft Meredith Grey zichzelf aangegeven bij de politie vanwege frauderen. En waar is Jackson naartoe? Misschien is de serie tegenwoordig niet meer heel geloofwaardig meer, maar toch nog steeds de moeite waard om met een dekentje op de bank te ploffen. Doe jij met mij mee? Vanaf 7 januari weer wekelijks te zien op Net 5.

Naar mijn idee zijn dit de programma’s die je de komende tijd niet mag vergeten. Heb jij nog andere toppers? Laat ze achter in de comments.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.