Merry Christmas

Het is alweer Kerstmis. Hoe snel gaat de tijd? Het lijkt wel, als je ouder wordt, dat de tijd ook sneller gaat. Zo gek.

Ik wil jullie hele fijne kerstdagen wensen en dat je het mag vieren met iedereen die je lief is.

Mijn kerst is een beetje zoals elk jaar. De ene dag mijn familie en de andere dag de schoonfamilie. Met mijn familie gaan we lekker buiten de deur eten en mijn schoonfamilie eet bij ons. Dat betekent dat we ook weer lekker in de keuken mogen staan. Ik vind koken heerlijk, maar kerst vind ik altijd lastig. Je moet echt iets anders doen en hoewel ik dat eigenlijk altijd wel erg leuk vind, voelt het met deze dagen toch anders. Ach ja, komt vast goed.

Heb jij wilde plannen? Drop ze bij de comments :).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.