Wrap up December 2019

De afgelopen maand heb ik erg veel gelezen. Dat heeft ook te maken met de vakantie, want dan kan ik gewoon meer lezen dan als ik aan het werk ben. Daarnaast heb ik heel november gedaan over één boek en dat is ook niet helemaal mijn ding, maar het ging niet vlotter.

Bijna alle boeken die ik deze maand gelezen heb, staan ook bij mijn favorieten boeken van het afgelopen jaar. Of er worden heel veel goede boeken uitgebracht aan het einde van het jaar of alleen mijn kortetermijngeheugen werkt naar behoren.

Op Rinkeldekink na, staat er van elk boek een recensie op mijn blog. Dus mocht je benieuwd zijn naar één van deze toppers dan staan ze onder het kopje ‘boeken’. Die van Rinkeldekink komt er snel aan, want ook daar vind ik iets van :).

Op dit moment ben ik eindelijk gestart in de Zeven zussen-serie. Dat heeft even geduurd, want ze staan al een paar maanden in mijn boekenkast. Ik ben er erg benieuwd naar, aangezien ik er iedereen over hoor. Zodra ik het boek uit heb dan laat ik het natuurlijk weten.

Welke boeken heb jij deze maand gelezen? Zaten er pareltjes tussen die ik zeker moet gaan lezen? Laat het achter bij de reacties :).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.