Terugblik 2019

Het is vandaag de laatste dag van 2019 en net als ongeveer elk persoon op het wereld wijde web ga ik even kort terugblikken op het afgelopen jaar.

Eigenlijk was het afgelopen jaar een vrij rustig jaar en daar ben ik alleen maar dankbaar voor. Veel genoten van onze familie, veel leuke dingen gedaan en ook af en toe heel bewust rust gepakt.

De absolute hoogtepunten van dit jaar waren de vakanties. In april zijn we naar New York geweest en in de herfstvakantie zijn we naar een prachtige bruiloft in Spanje geweest en daarna hebben we nog vijf dagen genoten van Valencia en Barcelona. Het was mijn vierde keer New York (sorry, ik ben echt verliefd op deze stad) en het verveelt nog steeds niet. Ik zal binnenkort een post aan deze heerlijke stad wijden.

Ook ben ik naar veel concerten geweest het afgelopen jaar. Ik ben dol op concerten en bezoek er elk jaar wel een paar. Dit jaar ben ik twee keer naar The Backstreet Boys geweest (een echte fan hier). Het eerste concert in Amsterdam en daarna naar het concert in Manchester en dat was echt waanzinnig! Ook ben ik twee keer naar het concert van P!nk geweest. Wat is zij fantastisch en wat zet ze een vreselijk goede show neer. Daarnaast voor het eerst naar Christina Aguilera en Emeli Sandé geweest. Ook allebei erg goed.

21 juli ben ik gestart met mijn Bookstagram en wat was dat een goede beslissing. Ik geniet van boeken en door alle tips op Bookstagram groeit mijn boekenkast met de meest fantastische boeken. Mijn Bookstagram heeft mij er toe gezet om een blog te gaan schrijven over boeken. Ik wil graag schrijven en ik lees graag, dus dit leek mij een hele leuke stap. Ik ben erg benieuwd hoe dat er in 2020 uit gaat zien, aangezien mijn site morgen online komt :).

Niet alles is dit jaar van een leien dakje gegaan, want de gezondheid van mijn moeder is niet heel erg goed geweest en dat is iets waar ik me erg zorgen over heb gemaakt en nog steeds over maak. Hopelijk komt er wat dat betreft wat rust in 2020. Vooral voor mama natuurlijk.

Al met al was 2019 een goed jaar waar ik met veel plezier naar terug kijk. Hopelijk wordt 2020 ook een fijn jaar :).

Hoe is jouw 2019 geweest?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.