Gelukkig Nieuwjaar

Ten eerste wens ik iedereen heel veel liefde, geluk en gezondheid toe voor het jaar 2020. Dat al je wensen uit mogen komen.

Ten tweede is het zo ver! Het is vandaag 1 januari 2020 en mijn blog is officieel online <3! Ik vind het spannend, bijzonder en ontzettend leuk.

Spannend, omdat je toch wel graag wil dat mensen je stukjes lezen en hoe maak ik mijn site interessant genoeg zodat mensen komen om te lezen. Ook ben ik erg benieuwd hoe ik dit ga combineren met mijn werk, maar ik heb een planning gemaakt dus het moet goed komen.

Ik vind het bijzonder, omdat ik al regelmatig een site gemaakt heb, maar er altijd al snel klaar mee was. Nu heb ik een duidelijke visie en al best wat stukjes op mijn site staan en zo ver ben ik nog nooit gekomen. Ik hoop ook dat ik mijn liefde voor schrijven hierin wat meer kwijt kan.

Leuk vind ik het ook, want ik ben al wat uurtjes met liefde bezig geweest de afgelopen weken. Al kan ik ook dagen mokken over iets wat ik niet voor elkaar krijg. Ik ben een leek als het gaat om website maken en alles wat daarbij komt, dus als je tips hebt dan hoor ik ze heel erg graag :).

2020 wordt een jaar met een nieuwe uitdaging voor mij waar ik heel veel zin in heb. Wat wordt jouw grootste uitdaging komend jaar?

6 reacties op ‘Gelukkig Nieuwjaar

  1. Wat een prachtige website! Ik ga hem heerlijk doorlezen en ben benieuwd naar de reviews en verhalen die je gaat schrijven.
    Heel veel succes én plezier.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.