TBR januari 2020

Een nieuwe maand en dat betekent dat het tijd is voor een nieuw lijstje met boeken die ik deze maand wil gaan lezen. Vanaf maandag begint het werkende leven weer en meestal lees ik dan helaas een stuk minder. Toch heb ik wel een paar boeken die ik heel graag wil lezen.

De eerste twee delen van De Zeven Zussen-serie van Lucinda Riley staan al even in mijn boekenkast. Ik moet ook zeggen dat ik ook al twee keer begonnen ben in het eerste deel, maar dat er dan een ander boek tussendoor kwam. Ik ben nu weer begonnen en al op de helft van het eerste deel, dus het zal nu wel goed komen. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik er nog niet wild van ben, terwijl heel veel mensen er toch lyrisch van zijn. Ik hoop dat dit nog komt. Ik wil deze maand deel 1 en deel 2 in ieder geval gelezen hebben.

Ook komt deel 6 van de Erika Foster-serie, geschreven door Robert Bryndza, uit: Doods geheim. Die wil ik natuurlijk dolgraag lezen en is al gereserveerd bij Bol.com. Ik kan niet wachten.

Deze drie boeken staan nu op mijn lijstje en ik denk ook wel dat ik ze alle drie uit zal lezen. Ook lees ik samen met mijn leerlingen in de klas, maar we moeten nog een boek uitkiezen. Ik weet ook niet of ik die uit zal krijgen deze maand, want ook de leerlingen moeten maar net zin hebben om te lezen en dat is niet elke les het geval helaas ;-).

Welke boeken staan op jouw TBR-lijst deze maand?

3 reacties op ‘TBR januari 2020

  1. Ik denk dat ik pas echt fan van de boeken over de 7 zussen werd toen ik halverwege boek 1 was. Ik moest even wennen aan het schakelen tussen verleden en heden, maar vanaf toen was ik verkocht! Ik ben nu net aan deel 5 begonnen en ik baal dat ik weet dat ik tot half/eind februari moet wachten voordat deel 6 uit komt…

    Als ik ‘Maan’ uitgelezen heb, wil ik starten in ‘Christmas Shopaholic’ van Sophie Kinsella. Tenminste, als ik deze mag lenen van mijn lieve vriendin 😉

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.