C = Christmas Shopaholic

De eerste letter die echt een beetje lastig is, is de C. Althans, ik heb er de hele week over nagedacht en ik kwam niet heel ver. Vanmorgen lag ik in bed en toen bedacht ik me dat ik net een erg grappig boek uitgelezen heb tijdens de feestdagen: Christmas Shopaholic van Sophie Kinsella.

Voordat mijn site online kwam, ben ik al recensies gaan schrijven over de boeken die ik las. Mijn recensie over Christmas Shopaholic vind je hier :-).

Ik heb dit boek geplaatst bij mijn Favorieten ABC, omdat ik alle boeken van de Shopaholic-serie op de plank heb staan en ik ze bijna allemaal met heel veel plezier heb gelezen. Het zijn boeken waar je niet bij na hoeft te denken en waar je doorheen vliegt, daarnaast zijn ze ontzettend grappig. Heerlijke feelgood boeken.

Alle delen (het zijn er ondertussen 8) gaan over Becky Bloomwood en haar leven als koopverslaafde. Naast haar liefde voor spullen is ze ook ontzettend onhandig en soms wat hysterisch. In elk deel gaan er dingen fout en komt ze in de problemen, maar uiteindelijk komt het altijd goed. Sophie Kinsella zorgt ervoor dat je Becky steeds beter leert kennen en zorgt er ook voor dat je vaak een glimlach op je gezicht krijgt als je aan het lezen bent. Bij Christmas Shopaholic moest ik op de eerste pagina al heel hard lachen.

Verwacht bij deze serie geen zware literatuur, maar gewoon een boek wat erg amuseert en waar je de boel even de boel kan laten. Mocht je ze nog niet gelezen hebben en wel houden van chicklits, dan is dit zeker een aanrader.

Heb jij deze serie al gelezen of houd je hier helemaal niet van?

Een reactie op “C = Christmas Shopaholic”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.