Wrap up Januari 2020

Het was een heerlijke maand om lekker veel te lezen en dat heb ik dan ook zeker gedaan. Ik heb alle boeken die op mijn TBR-lijstje stonden gelezen en meer. Heb jij ook zo’n fijne leesmaand gehad?

De boeken die ik gelezen heb, zijn:

De Zeven Zussen is niet mijn favoriete serie, maar toch ga ik proberen alle delen te lezen. Ze zijn echt niet slecht en ik hoop stiekem nog steeds dat de verhalen beter worden. Het zijn ook flinke boeken, maar ze lezen redelijk goed weg en ze maken me toch ook wel nieuwsgierig naar de andere zussen.

Op 14 januari kwam het zesde deel van de Erika Foster-serie uit: Doods Geheim van Robert Bryndza. Weer een heerlijke thriller en ik had hem binnen 48 uur uitgelezen. Wat enigszins jammer is, omdat ik nu weer heel lang moeten wachten op het volgende deel. Ik vond het weer een fijn boek.

Ik kwam deze maand het boek Het vijfde meisje van J.D. Barker elke keer weer tegen en ik werd nieuwsgierig. Ik kwam er al snel achter dat er ook een eerste deel was en die heb ik via Bol.com als e-book gekocht: Horen, Zien, Zwijgen. Ik moet mijn recensie van dit boek nog schrijven en die zal komende woensdag online komen, maar ik vond het een heel goed boek. Bizar ook, maar ook heel spannend en goed geschreven. Ik beveel het boek zeker aan. Nu op naar deel twee.

Februari staat alweer voor de deur en het boek waar ik nu mee gestart ben is het tweede deel van de Sam Porter-serie: Het vijfde meisje. Ik ben nu al enhousiast. Het fijne van de komende maand is dat we een extra dag hebben om te lezen, want we zitten in een schrikkeljaar. Top!

Heb jij één van deze boeken gelezen? Wat vond je ervan? Laat een berichtje achter <3.

7 reacties op ‘Wrap up Januari 2020

    1. Ik wil De zeven zussen ook nog lezen, heb deel 1 in de kast staan. Het lijkt me om het zo maar te zeggen geen literair hoostandje. Maar ze zijn volgens velen het lezen wel waard.

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.