TBR februari 2020

Februari is al een paar dagen oud en het is dringend tijd voor mijn TBR-lijstje voor deze maand. Ik vind het deze maand wat lastiger, omdat ik nog maar twee boeken in mijn hoofd heb zitten. Laten we eens gaan kijken.

Ik ben deze maand gestart met Het vijfde meisje van J.D. Barker. Aan het eind van januari had ik Horen, Zien, Zwijgen uit en ik ben meteen doorgegaan naar het volgende deel. De recensie van het eerste deel komt vrijdag online.

De mooiste dag van je leven geschreven door Tamara Haagmans wil ik deze maand ook graag lezen. Ik kreeg hem als tip van een Bookstagrammer afgelopen zondag. Ik werd al blij van de titel en ik ben het boek gaan opzoeken. Een heerlijk feelgood boek met goede recensies. Ik ben erg benieuwd.

En dan wordt het eigenlijk even lastig, want ik heb zoveel boeken die ik nog wil lezen. Ik heb geen idee waar ik moet starten. Misschien pak ik toch deel 3 van De Zeven Zussen op (ik verwacht nog steeds verliefd op deze serie te worden), maar ik wil ook graag Finse Dagen van Herman Koch lezen. Daarnaast heb ik misschien ook wel zin om even wat chicklits te gaan lezen, maar welke?

Ik heb ook nog zoveel boeken liggen in de kast of op mijn e-reader staan die eigenlijk ook nog gelezen mogen worden. Ik zit gewoon even in strijd en ik laat het mijn humeur bepalen ;-).

Ik laat het je in ieder geval weten zodra de maand weer voorbij is <3.

Heb jij wel eens last van keuzestress? Hoe pak je dat aan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.