Wrap Up Februari 2020

Wat een heerlijke leesmaand was dit zeg. Vooral in mijn vakantie heb ik lekker de tijd genomen om te lezen. Achteraf gezien heb ik niet meer gelezen dan anders, maar voor mijn gevoel wel. Gek eigenlijk. Lees je mee om te zien wat ik gelezen heb? Ik ga er wat snel doorheen, maar van elk boek staat een recensie online en als je op de titel van het boek klikt dan word je meteen doorverwezen =).

De maand begon met het tweede deel van de Sam Porter-serie: Het vijfde meisje van J.D. Barker. Ik had het eerste deel in januari gelezen en wilde gelijk door naar deel 2. Ook dit boek vond ik weer erg goed en heb ik met plezier gelezen. Toch was ik na dit boek wel even klaar met de thrillers en had ik zin in een heerlijk feelgood-boek.

Dat werd De Stroopwafel Shop van Astrid Harrewijn. Wat vond ik dit een heerlijk boek om te lezen zeg. Zoals ik al heel vaak heb gezegd (sorry) ben ik dol op New York en als een boek zich afspeelt in die fantastische stad dan heeft het boek meteen een streepje voor. Toch gaat dit verhaal niet over de plaats waar het zich afspeelt, maar vooral over Suze en alles wat ze meemaakt. Ik vond en vind dit boek echt een dikke aanrader.

Aangezien ik lekker in de feelgood-boeken zat, ben ik doorgegaan met Veel liefs van Beth O’Leary. Een beetje gek, een beetje vreemd, maar ook weer heel leuk om te lezen. In dit boek zitten wel echt wat heftige problemen, maar het wordt allemaal op een luchtige en leuke manier verteld. Niet te zwaar, maar het zit toch wel een beetje in je achterhoofd. Zeker de moeite waard om te lezen.

Het laatste boek van deze maand, en het boek waar ik echt even van moest bijkomen, is Begin Again van Mona Kasten. Hier staat ook nog geen recensie van op mijn blog, maar die staat gepland voor woensdag. Dit boek is een roman met een heel klein vleugje Vijftig Tinten. Althans, daar moest ik aan denken. Heerlijke hoofdpersonen waar je zo verliefd op wordt, teveel problemen en toch blijft het verhaal spannend. Ik kan uren over dit boek praten, want ik ben er echt dol op.

Dit waren de boeken van de afgelopen maand. Ik heb echt heel fijn gelezen en een paar pareltjes ontdekt. Ik hoop op weer een heerlijke leesmaand in maart. Ik houd jullie op de hoogte <3.

Welke boeken heb jij afgelopen maand gelezen? Heb je nog tips? Laat het me weten.

Een reactie op “Wrap Up Februari 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.