TBR maart 2020

Deze keer ben ik wat laat, want de eerste zes dagen van maart zijn al voorbij. Geeft niets, want ik heb nog genoeg op mijn lijstje staan voor deze maand. Ben je benieuwd welke boeken en of we dezelfde boeken op ons lijstje hebben staan?

Vanaf januari heb ik nu 9 boeken gelezen, dus voor mijn gevoel gaat het prima. Februari was een hele fijne leesmaand, dus ik hoop dit zeker ook even te kunnen doortrekken.

Mijn eerste boek van deze maand is al uit en dat was After – Hier begint alles van Anna Todd. Ik kreeg deze tip van een @elinewildelezen op Instagram, nadat ik zo weg was van Begin Again van Mona Kasten. After vond ik ontzettend goed en had ik ook weer zo uit. Komende woensdag komt mijn recensie over dit boek, dus mocht je benieuwd zijn naar dit boek dan moet je nog heel even geduld hebben.

Het probleem (of juist niet) is dat de boeken van Anna Todd een serie van vijf delen is en ze zijn ook alle vijf al uitgebracht. Mijn TBR van deze maand is dus een beetje saai, want op dit moment denk ik dat ik alle vijf de boeken achter elkaar door wil lezen. Dit zijn de volgende delen: Hier begint alles, Je kan niet leven zonder hem, Hij hoort bij jou, Voor altijd en Before.

Het kan ook zijn dat ik na een paar delen mijn aandacht verlies, maar daar heb ik nu nog geen idee van natuurlijk. Ik ben benieuwd hoe ver ik in de maand maart kom, maar dat zien we vanzelf.

Een ander boek dat op mij lijstje staat is het boek De patiënt van Sebastian Fitzek, want dat schijnt een heel goed boek te zijn. De kaft alleen is al angstaanjagend, maar ook erg intrigerend. Zeker het proberen waard.

Deze maand dus helemaal niet zo spannend, maar misschien verandert dat in de loop van de maand. Hebben jullie een leuk lijstje voor maart? Laat het me weten <3.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.