K = Koud Bloed

We zijn alweer bij de elfde letter van het alfabet gekomen: de letter K. Ik heb zitten twijfelen tussen twee boeken, maar aangezien ik het andere boek later nog mee kan pakken (het is ook van een serie), heb ik nu gekozen voor een boek van een andere serie. Koud Bloed van Robert Bryndza is van de Erika Foster-serie.

Ik ben dol op de Erika Foster-serie en heb alle boeken gelezen. Helaas komt er nog geen nieuw boek van deze serie, maar in juli komt er wel een nieuw boek uit van Robert Bryndza: Zonder gezicht. Ik ben er nu al heel benieuwd naar.

Mijn recensie over het boek Koud Bloed is hier te lezen. Ik heb gekozen voor dit boek, maar eigenlijk valt hier de hele serie onder. Erika Foster is rechercheur in Londen. Samen met haar team maakt ze heel wat dubieuze moorden mee en deze probeert ze op te lossen. Ze zit wel vaak zichzelf in de weg, omdat ze koppig en eigenwijs is en de regels wel eens aan haar laars lapt. Daarnaast is ze eigenlijk ook erg eenzaam, omdat ze niet goed is in het onderhouden van relaties en haar werk altijd op nummer 1 staat.

Alle boeken zijn enorm spannend en je leest ze vaak in één ruk uit. Robert Bryndza houdt er goed de vaart in, maar niet op een vervelende manier. Het verhaal wordt door een hij-verteller verteld als het om Erika gaat, maar door een ik-verteller als het over de dader gaat. Zo weet je van te voren nooit wie de dader is en blijft het interessant. Hier heeft de schrijver goed over nagedacht.

Ik vind deze serie echt een aanrader en ze horen eigenlijk allemaal bij mijn favorieten thuis. Dit soort boeken lees ik echt heel erg graag en ik houd van series. Op dit moment lees ik wat minder thrillers, maar ik kan niet wachten tot het volgende boek van Robert Bryndza verschijnt.

Ben jij ook zo dol op deze boeken? Laat een reactie achter bij de comments <3.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.