Wrap up en TBR

Normaal gesproken heb ik een aparte blog voor mijn wrap up en ook voor mijn TBR, maar aangezien mijn wrap up heel saai is, pak ik ze vandaag allebei. Het mag ook, want het is alweer 1 april =).

WRAP UP maart

Deze maand heb ik vier boeken gelezen en heel veel bladzijdes, maar het was één en dezelfde serie: de After-serie van Anna Todd. Over de eerste drie boeken heb ik een recensie geschreven. Van deel 1 & 2 vind je hier en van deel 3 vind je hier. Deel 4 heb ik net uit en die recensie komt vrijdag online.

Ik vond de boeken heerlijk om te lezen. Deel 1 vond ik enorm goed en daar heb ik heerlijk van zitten genieten. Deel 2 vond ik wat minder, terwijl deel 3 en zeker deel 4 weer geweldig waren. Ik zit nog te twijfelen of ik Before ga lezen, want ik ben bang dat hij tegenvalt en ik dan een naar smaakje krijg van de hele serie. Al heb ik via Bookstagram begrepen dat ook Before de moeite waard is. Misschien toch maar doen.

Mocht je van Begin Again en de Vijftig Tinten-serie houden, dan kan ik de After-serie je zeker aanraden!

TBR april

Welke boeken staan er komende maand op mijn lijstje? Ik merk dat ik het soms wel lastig vind om lijstjes te maken, omdat ik vaak lees wat er op mijn pad komt. Toch zijn er wel boeken die op dat lijstje staan en die zal ik met je delen.

Vraag me nog eens – Mary Beth Keane

Dit boek heb ik al zoveel voorbij zien komen en ik vind de kaft echt zo mooi dat ik dit boek wel moet lezen. Ik heb nog geen idee waar het boek overgaat, maar ik hoor wel lovende woorden over dit boek. Hij hoort gewoon in mijn boekenkast.

Suzanna’s wereld – Jojo Moyes

Jojo Moyes is één van mijn favoriete auteurs en dit boek is net uitgekomen. Ik heb er nog weinig over gehoord of gelezen, dus ik ben erg benieuwd. Het is wel één van de eerste keren dat de kaft me niet zo aanspreekt. Ik hoop dat het verhaal me wel aan zal spreken.

De kleine bakkerij aan het strand – Jenny Colgan

Dit boek ben ik ook een paar keer tegengekomen op Bookstagram en volgens mij is dit gewoon een heerlijk feelgoodroman. En laat ik daar, in deze tijden van Corona, nou net zin in hebben. Daarnaast is de titel top natuurlijk.

Wat er op mijn pad komt…

Verder kijk ik wat er op mijn pad komt als het gaat om boeken. Ik vind het erg leuk om boeken die me aanbevolen worden te lezen en ik zie zoveel voorbij komen op Instagram dat ik zeker niet zonder zal komen te zitten. Daarnaast heb ik nog een stapel boeken die nog niet gelezen zijn en ook nog genoeg op mijn e-reader staan. Een beetje spontaniteit is nooit verkeerd.

Welke boeken heb jij deze maand gelezen en raad je me aan? En welke boeken staan er op jouw TBR? Ik hoor het heel graag van je.

Blijf in ieder geval gezond en zorg voor elkaar. Wees lief <3.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.