Vakantie!

Vanaf vandaag begint de meivakantie en wat heb ik er zin in zeg!

De afgelopen weken zijn best pittig geweest in verband met de Coronoa-crisis. Ik werk op een vmbo-school en de afgelopen weken hebben wij onderwijs gegeven via Zoom. We mogen daar niet over klagen, want het ging eigenlijk allemaal best goed. Alleen heel de dag met je hoofd voor zo’n scherm en constant ‘aan’ te staan is best vermoeiend.

Nu begint de meivakantie en ook al zit ik al vier weken thuis en kunnen we helemaal niets doen de komende twee weken, ik heb er onwijs veel zin in. Lekker lezen wanneer ik daar zin in heb, mijn nieuwe hobby rolschaatsen veelvuldig aandacht geven, in mijn bulletjournal werken, met mijn blog aan de slag… Ik heb genoeg te doen. Daarnaast moet het huis en de diertjes ook de nodige aandacht krijgen natuurlijk :).

Ik hoop dat je ook lekker even twee weken vakantie hebt en er even heel hard van kan genieten. Doe dit veilig en op afstand en blijf vooral gezond!

Enjoy <3.

Een reactie op “Vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.