P = P.S. Ik hou van je

Zondag = Favorieten ABC = de letter P = P.S. Ik hou van je = één van mijn favorieten boeken ooit :). Het is een mooie zondag.

Het is geen nieuws dat P.S. Ik hou van je hoog op mijn lijstje staat van mijn favorieten boeken, misschien wel helemaal bovenaan. Ik vind dit verhaal ontzettend mooi en ik kan dit boek echt iedereen aanraden.

Holly is getrouwd met Gerry en samen hebben ze het ontzettend leuk. Alles gaat eigenlijk voor de wind, maar dan wordt Gerry ziek en komt hij te overlijden. Voorheen maakten ze grapjes over het feit dat Holly niet zonder Gerry zou kunnen en nu is het waarheid geworden. Holly kan écht niet zonder Gerry. Maar dan haalt ze een geheimzinnig pakketje op bij haar ouders en blijkt dat Gerry voor een aantal maanden brieven voor Holly heeft geschreven met een opdracht. Dankzij Gerry en zijn opdrachten pakt ze langzaamaan haar leven weer op.

Bij dit boek heb ik enorm zitten huilen, want het is gewoon zielig. Punt. Het is ook prachtig, want Gerry zorgt ervoor dat Holly na zijn dood weer langzaam haar leventje kan oppakken. Aan het einde van het boek zal ze het wel weer alleen moeten doen, maar dan is ze sterk genoeg om dit ook aan te kunnen.

Dit boek is geschreven door Cecelia Ahern, een erg goede schrijfster van romans. Het boek is uitgegeven in 2004, dus het is al een wat ouder boek. Afgelopen jaar is het vervolg op dit boek uitgekomen: De P.S. I love you club. Ook een heel mooi boek, maar zeker niet zo mooi als P.S. Ik hou van je. Ik raad je aan, als je het al niet gelezen hebt, dit boek zeker te gaan lezen. Een pareltje <3.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.