TBR mei

Mei is alweer acht dagen onderweg, maar ik heb jullie nog niet verteld welke boeken ik deze maand wil gaan lezen. Ik heb er wel een paar op stapel staan en die deel ik graag met je.

April was geen goede leesmaand voor mij. Misschien kwam dat door mijn After-marathon in maart of door alles wat er gebeurt in de wereld, maar het liep niet zo fijn. Tijd voor een nieuwe maand :).

In deze eerste week van mei ben ik begonnen met het nieuwste boek van Nicci French: In Hechtenis. Ik ben, door de Frieda Klein-serie, groot fan van Nicci French en lees heel graag al hun boeken. Het nieuwste boek moest dan ook wel vrij snel gelezen worden. Ik ben nu op een derde van het boek en ik vind het best spannend. Ik heb ook geen idee welke kant het verhaal op zal gaan en dat maakt het extra interessant.

Afgelopen week kreeg ik een mail van Bol.com met de mededeling dat ik al 14 jaar lid ben en daarom kreeg ik een tegoedbon van 7,50. Ik moest daarvoor wel 50 euro besteden, maar ik had ook een nieuwe krultang nodig dus samen met een nieuw boek kwam ik precies uit. Mijn nieuwste aanwinst is weer een boek van Jenny Colgan: Cafe, Zon & Zee. Ik vond haar boeken van De kleine bakkerij aan het strand ontzettend leuk en deze titel past goed bij de tijd van het jaar. Ik heb er heel veel zin in.

Vorige maand stond Vraag me nog eens van Mary Beth Keane op het programma, maar daar ben ik niet aan toegekomen. Eigenlijk had ik er niet zoveel zin in, terwijl ik geen idee heb waar het boek over gaat. Dus deze maand ben ik van plan dit boek te gaan lezen, want nieuwsgierig ben ik wel.

Voor de rest heb ik deze maand nog niet veel op mijn lijstje staan. Ik wil ook niet teveel plannen, want als ik een ander leuk boek tegenkom dan wil ik daar ook gewoon in kunnen starten.

Welke boeken heb jij deze maand op je lijstje staan? Laat het achter bij de reacties :).

4 reacties op ‘TBR mei

  1. Ben ook erg benieuwd naar In hechtenis. Heb tot nu toe enkel Onderhuids gelezen, van Nicci French, maar dat smaakte zeker naar meer.
    Nu lees ik The Constant Gardener, van John le Carré, en tegelijkertijd (of nou ja, afwisselend dan) Viktor, van Judith Fanto. Beide héél fraai. Hierna ligt Alleen met de goden, van Boogers, op stapel.
    Ik heb mijn maart-leeslijstje hier opgetekend, mocht je nog tips kunnen gebruiken: https://teiltjesentegeltjes.com/2020/04/11/ikleesthuis/ Stuk voor stuk uitgelezen, dús aanbevolen 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.